Nyheder

Dyb skuffelse i AGF - trækker sig fra 1. division

Skrevet af Thomas, ons, 03/21/2012 - 14:27
Foto: AGF

Bedst som AGF's kvinder i 1. division gik og forberedte sig til nedrykningsspillet, har spillere og trænere af AGF's bestyrelse fået at vide, at man trækker holdet fra 1. division. Årsagen er dårlig økonomi. Og cheftræner Ronni Boy er en dybt skuffet mand.

 

- På et møde for 8-9 uger siden fik jeg at vide, at økonomien ikke havde det alt for godt, men jeg er lamslået over, at det er kommet så vidt. Og jeg er vildt skuffet over ikke at have fået muligheden for at forsøgt at finde de penge, der skal til. Ingen af spillerne er lønnede, så det er jo ikke millioner, vi taler om, siger han til Håndbold.dk og fortæller, at han ikke har sovet ret meget om natten, siden han i mandags fik beskeden, der tirsdag blev videreformidlet til AGF-spillerne.

 

- Og spillerne var helt ødelagte. Vi var ret overbeviste om, at vi nok skulle bevare vores plads i 1. division - og vi havde holdet på plads til den kommende sæson. Så jo, jeg er dybt skuffet over både situationen og forløbet, siger han og fortæller, at han og spiller nægter at gå ud og spille kvalifikationskampe med det ene formål at tabe, fordi AGF-holdet på den måde vil rykke ned i 2. division og ikke længere ned, hvilket sker, hvis man trækket holdet.

 

- Det er vi enige om i truppen, at vi ikke gør. Så må AGF finde nogle andre, der kan spille de kampe. Men jeg håber da, at DHF forbarmer sig og giver nedrykkede Rødovre vores plads i kvalifikationsspillet og lader os rykke ud i stedet for, siger Ronni Boy.

Øvrige nyheder

Øvrige nyheder

Arkiv

Nyhedsarkiv