Nyheder

Esbjerg vil ikke spare sig

Skrevet af Jesper Harborg, ons, 04/25/2012 - 13:13
Foto: Sportsagency

Team Esbjerg gik ind i slutspillet med en forhåbning om at kunne skabe gode resultater i puljen med Randers HK og Team Tvis Holstebro, men vestjyderne har tabt de tre hidtidige kampe og kan ikke gøre sig forhåbninger om avancement. Så deltagelsen i slutspillet har ikke formet sig, som træner Lars Frederiksen havde håbet.


- Det har den absolut ikke, siger han til håndbold.dk.


- Vi havde håbet at kunne overraske og måske spille os videre til semifinalerne. Det var det, vi havde sat næsen op efter, fortæller Lars Frederiksen.


Når det ikke er gået som håbet, skyldes det delvist stolpe-ind og stolpe-ud, men i højere grad, at Team Esbjerg bare ikke har kunnet matche modstanderne på kvaliteten.


- De andre har bare været for gode for os. Vi spillede forholdsvis tætte kampe hjemme mod Randers og oppe i Tvis, hvor det var de små marginaler, der var imod os. Så satte Tvis os på plads i sidste kamp. Men det var de første to kampe, hvor vi kunne have fået vores point. Det fik vi desværre ikke, selv om vi gav dem kamp til stregen, og det er derfor, vi ikke har mere at spille for, siger Lars Frederiksen.


I aften skal Team Esbjerg på besøg hos Randers HK, og selv om mulighederne for en semifinaleplads er udtømte, vil Lars Frederiksens tropper gå til opgaven med krum hals.


- Vi forbereder os lige så seriøst som til alle andre kampe. Vi vil gerne kunne se tilbage på en sæson, hvor vi har gjort det godt og i hvert fald har levet op til målsætningen. Så vi prøver at skaffe to point. Det bliver svært, men vi vil gøre alt for det, og vi sparer hverken spillere eller kræfter, siger træneren.


Kampen mellem Randers HK og Team Esbjerg spilles i aften kl. 19.30 i Skyline Arena.
 

Øvrige nyheder

Øvrige nyheder

Arkiv

Nyhedsarkiv