Nyheder

Lyngby: Vi er med for at rykke op

Skrevet af Jesper Harborg, ons, 03/21/2012 - 09:33

Skal tredje gang være lykkens gang for Lyngby HK? Holdet fra den nordlige omegn af København skal op imod SK Aarhus, HC Odense og Slagelse i kampene om deltagelse i bedste række næste sæson, og selv om klubben havde håbet at undgå kvalifikationskampene, glæder man sig over, at man er kommet så langt, som man er.


- Stemningen har været god. Vi havde selvfølgelig håbet på at rykke direkte op. Men det er ikke sådan, at vi har fået en nedtur over, at vi skal spille kvalifikationsspil. Vi har nået det første mål for sæsonen, kan man sige, siger spillende assistenttræner Mette Vestergaard til håndbold.dk.


- Vi har været med i opspillet to år. Og hvert år har vi fået en masse ud af det. I år skal vi kun møde ligahold, og det er jo en udfordring i sig selv. Derfor har vi ikke sat os for, at vi skal have et bestemt antal point, men vi går da efter at vinde alle kampene, siger den tidligere landsholdsspiller.


Selv om vejen videre altså ikke er direkte men fører over Aarhus, Odense og Slagelse, er der ingen tvivl om Lyngbys ønske-destination.


- Målet er at rykke op. Alle er enige i Lyngby om, at tiden er til det, og vi har holdet til det. Vi ved, det bliver svært, og vi ved, at det måske ikke kan lade sig gøre, men vi er ikke med i opspillet bare fordi, det nu er der, vi er. Vi er med for at prøve at gøre det, understreger Mette Vestergaard.


En ting er at mene, at truppen er klar til ligahåndbold. Noget andet er, om klubben som sådan er gearet til det.


- Måske ikke, men fred være med det, der er også mange ligaklubber, der i virkeligheden ikke har set-uppet. Ligaen er ikke den samme som for nogle år siden. Men ledelsen er i hvert fald klar til at tage udfordringen, siger Mette Vestergaard.


Lyngby vil i øvrigt ikke skele særlig meget til modstanderne i forberedelserne til de kommende kampe.


- Vi kigger meget på os selv, i og med, at vi ikke kender de hold, vi skal op imod. Vi har jo aldrig mødt dem før. Men vi ved, at det normalt er svært at spille mod vores offensive forsvar, så vi har fokus på at stå godt i vores 3-2-1-forsvar. Umiddelbart tror jeg ikke, de tre hold, vi skal møde, vil være glade for at stå over for det med deres store spillere, siger Mette Vestergaard.


Lyngbys første kamp i kvalifikationsspillet er hjemme mod SK Aarhus onsdag den 28. marts.
 

Øvrige nyheder

Øvrige nyheder

Arkiv

Nyhedsarkiv