Nyheder

Randers undrer sig over Wörz-sagen

Skrevet af Thomas, man, 04/23/2012 - 11:04
Foto: Randers HK

Randers HK har taget DHFs beslutning om at give Nina Wörz en spilledags karantæne til efterretning, men klubben undrer sig på flere punkter og skriver følgende på sin hjemmeside:


Trusler og hård sprogbrug er naturligvis ikke foreneligt med Randers HKs værdier, hvilket vi naturligvis også har gjort Nina opmærksom på. Nina har beklaget situationen og forklaret, at ordene er faldet efterfølgende en tackling, hvor hun og Kristina Kristiansen var i fysisk kontakt, hvilket Kristina Kristiansen kommenterede overfor Nina, der så reagerede på dette. En ærgerlig reaktion men en reaktion i kampens hede, som aldrig har været ment som en reel trussel.


DHF lægger vægt på, at Nina ikke efterfølgende har undskyldt overfor TTH-spilleren. Randers HK kan konstatere, at Kristina Kristiansen ikke ønskede at tale med Nina efter kampen endsige give hånd efter kampen, hvilket i øvrigt er i strid med reglementet.


Det undrer Randers HK, at DHF helt undgår at tage stilling til Team Tvis Holstebros oprindelige indberetning, der groft fejlagtigt citerer Nina Wörz for ordene ”Du skal dø”. En modbydelig fejlcitering der kun kan have haft til hensigt at eskalere situationen og som er milevidt fra det ønske om Fair Play Team Tvis Holstebro tilsyneladende så brændende ønsker sig. I Randers HKs øjne er den anklage langt alvorligere, end det Nina er blevet idømt karantæne for. Det kan bekymre, at DHF i en sag om usportslig optræden fuldstændigt undlader at behandle modpartens usmagelige adfærd.


Da DHF flere gange i høringsfasen har kontaktet Randers HK for at få helt klarlagt om der blev sagt ”en i hovedet” eller ”en på hovedet”, antager Randers HK, at DHF tillægger ordlyden afgørende forskel. Det undrer derfor Randers HK, at DHF i afgørelsen bruger det fejlagtige citat ”en på hovedet”, hvilket virker underligt, når man så ivrigt har spurgt ind til dette. Randers HK ved følgelig ikke, om det kan have haft indvirkning på afgørelsen.


Som allerede sagt beklager Nina Wörz hele sagen og efterspillet, men sammen med spillerne og resten af klubben ser hun frem mod sæsonens sidste og meget spændende opgaver. Alle i Randers HK ser frem til at blive mødt med samme ærlighed og Fair Play, som vi til hver en tid står for i klubben.

Øvrige nyheder

Øvrige nyheder

Arkiv

Nyhedsarkiv